DESTINATION MANAGEMENT

DESTINATION MANAGEMENT

DESTINATION MANAGEMENT

Η νέα πραγματικότητα μας οδηγεί όλους σε νέους τρόπους αντιμετώπισης της δουλειάς μας αλλά και της ζωής μας. Εμείς στην Trinity Events προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στα νέα δεδομένα με ένα ευέλικτο και δημιουργικό τρόπο.

Στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε στους επίλεκτους πελάτες μας ιδιαίτερες προτάσεις αλλά και να μοιραστούμε μαζί τους την αισιόδοξη σκέψη ότι ακόμη και με social distancing υπάρχει χώρος για συναντήσεις!

Στην Trinity Events δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε υψηλής ποιότητας προγράμματα προορισμού για ταξίδια επιβράβευσης, συνέδρια και άλλες οργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα

Ως πάροχος υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων και εταιρεία destination management, εργαζόμαστε με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και προμηθευτών για να διαχειριστούμε τα καλύτερα ταξιδιωτικά προγράμματα προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας μια εμπειρία ζωής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Ελλάδα. Σε αυτήν την συνεχώς αυξανόμενη βιομηχανία ταξιδιών και εκδηλώσεων, η εταιρεία μας έχει κάνει διασφαλίσει την εξέλιξή μας, παράλληλα με τις αυξανόμενες ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και την εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού των στελεχών του Trinity Travel μέλος του TRINITY GROUP, εξασφαλίζουμε για κάθε εταιρικό event όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η γνώση ενός ταξιδιωτικού προορισμού.

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των απαραίτητων υπηρεσιών σε επίπεδο διοργάνωσης premium εταιρικών εκδηλώσεων, καθώς προσεκτικά επιλεγμένοι και αξιόπιστοι εξωτερικοί συνεργάτες πλαισιώνουν το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας.

Είναι πεποίθησή μας ότι κάθε εμπειρία πρέπει να είναι μοναδική για κάθε άτομο και δεν θα επαναλάβουμε το ίδιο πρόγραμμα δεύτερη φορά. Κάθε διαδρομή σχεδιάζεται και προσαρμόζεται ανάλογα με τους στόχους, τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες σας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εκπαιδευμένη στην φιλοξενία ομάδα μας θα εξασφαλίσει στους φιλοξενούμενους σας υπηρεσίες φιλοξενίας 5 αστέρων που δεν μπορούν να παρέχουν άλλες εταιρείες διαχείρισης προορισμών ή εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Για την παροχή της υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών και επαγγελματισμού, δεσμευόμαστε να τηρούμε υψηλά πρότυπα και άρτια οργανωμένες διαδικασίες όσον αφορά τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Γνωρίζουμε πώς να δημιουργήσουμε ένα ταξίδι επιβράβευσης που θα παρακινήσει, θα ανταμείψει και θα εμπνεύσει, προσφέροντας ατελείωτες συναρπαστικές ευκαιρίες για τους καλύτερους εργαζομένους σας.

Η δημιουργική μας ομάδα διοργάνωσης εκδηλώσεων προσβλέπει στη δημιουργία μιας εμπειρίας ζωής. Εργαζόμαστε συνεχώς για την αύξηση της τεχνογνωσίας προορισμού και την ανακάλυψη νέων προϊόντων και συναρπαστικών ιδεών, ενώ παράλληλα παραμένουμε ενημερωμένοι με τις τελευταίες καινοτομίες στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, προκειμένου να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας.

______________________________________________________________

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

    top