ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

Η νέα πραγματικότητα μας οδηγεί όλους σε νέους τρόπους αντιμετώπισης της δουλειάς μας αλλά και της ζωής μας. Εμείς στην Trinity Events προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στα νέα δεδομένα με ένα ευέλικτο και δημιουργικό τρόπο.

Στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε στους επίλεκτους πελάτες μας ιδιαίτερες προτάσεις αλλά και να μοιραστούμε μαζί τους την αισιόδοξη σκέψη ότι ακόμη και με social distancing υπάρχει χώρος για συναντήσεις!

Γνωρίζουμε καλά τη σημασία άρτιας διοργάνωσης εκθέσεων. Κατανοούμε πλήρως πόσο σημαντικές είναι οι εκθέσεις για οποιοδήποτε προϊόν ή εταιρεία. Ως εκ τούτου, στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του πελάτη από κάθε άποψη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ακολουθούμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται για την οργάνωση μιας αποτελεσματικής έκθεσης.

Αναλαμβάνουμε την διοργάνωση εμπορικών και βιομηχανικών εκθέσεων που περιλαμβάνουν την προώθηση προϊόντων, την κυκλοφορία νέων προϊόντων και πολλά άλλα. Μια έκθεση είναι ένα ιδιαίτερα στοχευμένο “διαφημιστικό” εργαλείο που προσελκύει αγοραστές, πωλητές, ακόμη και ανταγωνιστές προς αυτήν.

Όλη η ομάδα της Trinity Events οργανώνει εκ των προτέρων για το πώς να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε θέμα που προκύπτει κατά τη διάρκεια της ίδιας της έκθεσης. Με την άψογη διαχείριση του χρόνου, την προθυμία μας να εργαστούμε και τη δημιουργικότητα, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι η διοργάνωση θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

  • Καθορίζουμε τους στόχους και οργανώνουμε ολόκληρη τη δομή του πλάνου επικοινωνίας.
  • Δημιουργούμε και συγκεντρώνουμε την ομάδα μας.
  • Βρίσκουμε τον κατάλληλο χώρο
  • Αναβαθμίζουμε την διοργάνωση με παράλληλες εκδηλώσεις.
  • Σχεδιάζουμε και παρακολουθούμε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής για κάθε πτυχή και λεπτομέρεια της έκθεσης.
  • Επικοινωνούμε και προωθούμε την διοργάνωση ανάλογα με τις ανάγκες και το κοινό που επιθυμούμε να προσελκύσουμε.
  • Παρακολουθούμε όλα τα στάδια της διοργάνωσης για την άρτια εκτέλεσή τους.

______________________________________________________________

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

    top