ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ | ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ | ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ | ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Η νέα πραγματικότητα μας οδηγεί όλους σε νέους τρόπους αντιμετώπισης της δουλειάς μας αλλά και της ζωής μας. Εμείς στην Trinity Events προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στα νέα δεδομένα με ένα ευέλικτο και δημιουργικό τρόπο.

Στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε στους επίλεκτους πελάτες μας ιδιαίτερες προτάσεις αλλά και να μοιραστούμε μαζί τους την αισιόδοξη σκέψη ότι ακόμη και με social distancing υπάρχει χώρος για συναντήσεις!

Η εμπειρία μας στον σχεδιασμό και τη διοργάνωση σεμιναρίων/ συνεδρίων & MICE εκδηλώσεων, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης συνεδρίων για την υποστήριξη και την οργάνωση της εταιρικής σας εκδήλωσης από την αρχή μέχρι το τέλος. Στην Trinity Events παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες από την ιδέα και τον προγραμματισμό έως τη φιλοξενία και τον συντονισμό των διοικητικών λειτουργιών.

Προσαρμογή και προγραμματισμός της εκδήλωσης.

Αφήστε όλες τις ταλαιπωρίες του προγραμματισμού των εκδηλώσεων σε εμάς, έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας για τους καλεσμένους και τους εκπροσώπους σας.

Αναζήτηση χώρου, επικοινωνία και κράτηση.

Η εξασφάλιση του ιδανικού χώρου είναι το ήμισυ της μάχης που κερδίσατε – θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας για να σας προσφέρουμε τον πιο κατάλληλο χώρο ανάλογα με τα προφίλ των συμμετεχόντων και τις εκδηλώσεις σας.

Διαπραγμάτευση τιμών με προμηθευτές.

Το εκτεταμένο δίκτυο προμηθευτών και η αγοραστική δύναμη, μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις πιο οικονομικές λύσεις για τις ανάγκες σας.

Συντονισμός κατά την εκδήλωση.

Θα διαχειριστούμε όλες τις λεπτομέρειες και τις διαδικασίες για την άψογη εκτέλεση της εκδήλωσής σας, ενώ εσείς εστιάζετε στην οικοδόμηση σχέσεων με τους επισκέπτες και τους εκπροσώπους σας.

Εγγραφές συμμετεχόντων.

Αφήστε τη διαχείριση των εγγραφών συμμετοχής σε εμάς. Αναλαμβάνουμε όλη την υποστήριξη εγγραφής και επικοινωνίας με τους συμμετέχοντες.

Διαμονή και μετακίνηση.

Θα φροντίσουμε την πιο θεμελιώδη πτυχή της εκδήλωσής σας και θα φροντίσουμε να συναντάμε τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Ομιλητές, παρουσιαστές και οικοδεσπότες.

Οι ομιλητές και οι οικοδεσπότες είναι ένα από τα βασικά σημεία μιας εκδήλωσης – θα σας προσφέρουμε τους παρουσιαστές που συμβαδίζουν με τις ανάγκες σας και τους στόχους εκδηλώσεων.

VIP υποδοχή και ασφάλεια.

Ο ειδικός συνεργάτης μας για VIP παρουσίες, θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη εμπειρία της εκδήλωσης για τους VIP καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, διασφαλίζουμε ότι τα μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας που έχουν ληφθεί είναι κατάλληλα και επαρκή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας.

Προγραμματισμός προγράμματος.

Με τα χρόνια εμπειρίας μας στη διοργάνωση συνεδρίων και MICE εκδηλώσεων, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό του προγράμματος των εκδηλώσεων σας, συμπεριλαμβανομένης της εξεύρεσης ομιλητών ή οικοδεσποτών.

Τεχνική υποστήριξη πολυμέσων.

Το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει για όλες τις τεχνικές και οπτικοακουστικές ανάγκες σας, όπως ήχο & φως, ζωντανή μετάδοση & ηχογράφηση εκδήλωσης, βιντεοσκόπηση & φωτογραφία, γυρίσματα κ.λπ.

Δημιουργικές προτάσεις και concept εκδήλωσης.<

Αφήστε την δημιουργική μας ομάδα να αντιληφθεί ένα μοναδικό θέμα ή μια ξεχωριστή ταυτότητα για την εκδήλωσή σας, που θα αφήσει εντυπώσεις που διαρκούν.

______________________________________________________________

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

    top