LIVE EVENTS… THE DAY AFTER

LIVE EVENTS… THE DAY AFTER

Live Events… The Day After

Το ελληνικό καλοκαίρι ενδείκνυται για ξεχωριστές και αξέχαστες live εμπειρίες που θα καλλιεργήσουν το έδαφος για εξέλιξη των επαγγελματικών σχέσεων. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα νέα μέτρα ασφαλείας και τους κανονισμούς, δημιουργούμε θεματικές εταιρικές εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την άρτια εκπόνησή τους.

Στην TRINITY Events επιλέγουμε χώρους που προσφέρονται για δημιουργικές εκδηλώσεις, καθώς ξεχωρίζουν για την τοποθεσία τους και τα σκηνικά που διαθέτουν.

Το Island, η Φάρμα του The Margi και η Λίμνη Βουλιαγμένης προσφέρουν τις ιδανικές τους τοποθεσίες για το event που θα καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησης και θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες των καλεσμένων.

Στην TRINITY Events, θέτουμε τους στόχους της εκδήλωσης, και σας προτείνουμε τη θεματική και τους χώρους που θα αναδείξουν το κύρος της επιχείρησης και της εκδήλωσης. Από τη σύλληψη της ιδέας της εκδήλωσής σας μέχρι την ολοκλήρωσή της, η οποία περιλαμβάνει τη διαχείριση χώρων, προμηθευτών, εφοδίων, πολύγλωσσων οικοδεσποτών, τεχνικής υποστήριξης και άλλα, στην TRINITY Events θα δημιουργήσουμε μια μοναδική, συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία για την εταιρεία και τους επισκέπτες σας.

Τα θεματικά events αποτελούν must για κάθε επιχείρηση που θέλει να αναδείξει την ευρηματικότητα και εμείς συμβάλλουμε στην άριστη οργάνωση μέχρι και της πιο μικρής λεπτομέρειας, με την τεχνογνωσία & τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ:

THE ISLAND:

Αποτελεί έναν εμβληματικό χώρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, χτισμένο πάνω στον βράχο & έτοιμο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες τα καλοκαιρινά μας βράδια. Cocktails, ένας ανοιχτός υπαίθριος χώρος και ο αττικός ουρανός είναι όλα όσα χρειάζεστε για μία αξέχαστη βραδιά. Η πολυτέλεια συναντά την φυσική ομορφιά και τις αξεπέραστες γεύσεις σε έναν χώρο μοναδικό στην Αθήνα.

THE MARGI FARM:

Μια εμπειρία διαφορετική, που μας συνδέει με την φύση και τις ομορφιές της. Ένα τέτοιο μέρος είναι η Φάρμα the Margi, με ένα υπέροχο βιολογικό κήπο, που μας δίνει την δυνατότητα να μαζέψουμε εμείς τα λαχανικά και να τα γευτούμε σε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα. Από την παραγωγή και τον αργό κατευθείαν στο τραπέζι μας: αυτή είναι η φιλοσοφία των δημιουργών της φάρμας. Ένα ταξίδι στην αγροτική ζωή, μακριά από τις συνήθειες της πόλης, γεμάτο με ιδιαίτερες ελληνικές γεύσεις.

ΛΙΜΝΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ:

Ένας χώρος αξεπέραστης φυσικής ομορφιάς, που είναι σε θέση να απογειώσει το event που σχεδιάζετε. Η θέα θα σας συναρπάσει και θα σας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση. Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αποτελεί ένα ειδυλλιακό τοπίο, με ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο παγκόσμιας εμβέλειας. Οι υπόγειες ιαματικές πηγές υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία thermal spa. Η Λίμνη Βουλιαγμένης διαθέτει τις εγκαταστάσεις για μια εμπειρία που δεν έχετε ξαναζήσει.

 

______________________________________________________________

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

    top